Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Racerväxel - Farthinder

 

Om man springer tillräckligt fort -

så hinner man inte se sig själv fly

 

bara inte någon fäller krokben..........




Fri vers av ia VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-03-15 12:01



Bookmark and Share


  mb74
hahaha härligt skrivet å så sant,skön text:)
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP