Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luftig lätt snö på Nordsamiska


Muhota

 

 

 

 

som den där perfekta flingan

 

den där frågan som föll så rätt i munnen

 

den där vätan som smälte gubben där med moroten

 

och så julen

 

frågorna, tacken och tomheten som infinner sig då gästerna lämnat och

vi blir ensamna med kartonger och papper och nerbrunna ljus

 

som en afton vilad

 

vi har ju en och annan, du och jag




Fri vers av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-28 22:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
din stämma
andas

denna stämning
mjuk
är upplevelsen
2013-12-30

  ULJO
Väl förmedlat
2013-12-30

  poetryGirl
intressant
2013-12-29

  walborg
Fint formulerat - "En afton vilad, vi har ju en och annan, du och jag". Minnena och atmosfären finns kvar och sitter i väggarna.
2013-12-29

  aol
presis så känner jag nu, så bra skriftat vännen,
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP