Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le och gå fort så ser de inte att du är ful!

Skådar vilset skuggan på ett pulserande dansgolv


hör någon kalla, fortsätter bort ändå


kontrollen dog nån gång igår


Trotsar vettet


såldes det med på vägen må tro?


Inre rösten sade: Le och gå fort så ser de inte att du är ful!


Ögonen lysande vilt


leendet okontrollerbart i en förvrängd spasm



rösten klämmer forcerat fram:


Alltid mörkast innan gryningen sker!







Fri vers av joanna svensson andersson
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är säkerställt av scb av den inre rösten ljuger nittiotre procent av de gånger den gör sig hörd.
2013-12-30

  Larz Gustafsson VIP
Utseendet kan knappast vara ditt problem.
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

joanna svensson andersson
joanna svensson andersson