Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterregn

 

Vinterregn

Himlens tårar

Över jordens 

Alla dårar

Tinade poler

Växande öknar

Giriga herrar

Bortskämda fröknar

Statusjakt

Självgodhet

Ökad takt

Mot Helvetet

Vinterregn

I min gråt

Vintersjäl

Så kall och våt

I maktlöshet

Fryser ihjäl




Fri vers av Solitaire VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-02 22:48



Bookmark and Share


    Skogsdröm
Helt i min smak, tack för att jag fick läsa den
2014-01-17

    samole
Väl skriven!
2014-01-03

  L Patrik W Johansson VIP
men bortom stadshorisonten lever i byn gammeltomten...

ja man får hoppas människor får upp ögonen för vad som är viktigt i vintertid
...att få det man behöver är inte alltid det man vill ha, man har enbart tur om man vet vad man vill ha och behöver

resan är viktigare än målet
-Tao te Ching

God Fortsättning

Be well,
LPWJ
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP