Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Museibesök


Idag har jag besökt

Prins Eugens Waldemars udde

fast en bit av mig hellre

ville ligga kvar på sin kudde

Jag var helt enkelt inte i slag

men det blev en härlig dag

Jag gick runt och njöt

av Skagenmålarnas ljus

och de vackra möbler

Malmsten hade skapat för olika hus

Livet vaknar i mig

när jag i sådana miljöer är

Jag känner igen skaparådran

som jag också bär





Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 305 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-04 18:14



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vilken underbar dag!
Tack för att du berättar /kram
2014-01-06

  Lars Hedlin
Låter som en fin utflykt!
2014-01-06

  axveronika
Ja man behöver inspiration av andra skönhetsälskare och skönhetsskapare. Bra gjort att dels ta dig ur sängen och åka dit och sen dessutom skalda om det
2014-01-04

    Maria Malm
En härlig plats att besöka.
2014-01-04

  bittemi VIP
Härligt museiebesök som inspirerar skaparlusten! Bra text
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h