Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom och törstig



tom och törstig
ligger öknen
där jag vandrar

dagens mörker
nattens eld




Fri vers av rebecca d
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-03-16 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt starka och även vackra små rader
som rymmer mycket,
alla kan tolka in sin egen historia i dessa.
2006-04-02

  Rublev
starka vackra ord!
2006-03-28

    Mejja
Skulle kunna ge ord till alla dina dikter - för du skriver poesi så vackert och fyllt. Varje ord är lett!
2006-03-16

  Per Rydberg
Just så, just så. Så smakfull, och allt som jag fyller i så här i fastetider!
2006-03-16

  Rachel Roth
enkel och djup
säger allt
2006-03-16

  himlens hemlighet VIP
enkel och stark...väldigt fin...kanske en annan titel skulle höja upp det hela ytterligare..."jag är en kvinna av sand"...mjo du vet ju jag och mina titlar :) men jättefin! tack!
2006-03-16

  Ingrid Nilsson
Enkelt,vackert. Alla har vi dessa ökenvandringar,ser ingen ljusning,men en dag når vi oasen. Där finns vatten och vila.
2006-03-16

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Häftigt att det är öknen som är törstig, inte du - och varför skulle inte öknen törsta? Tankeväckande!

Bra och starkt slut!
2006-03-16

    Bodil Sandberg
Snyggt!!!Några rader och du har skapat en spännande historia...
2006-03-16

  kath
svårmodet som äter dagar och bränner nätter, läser jag ........... fina symboler
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d