Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm och härlig

 

 

livet är underbart
backen i väntan

 

inga snönålar

inga köldknäppar

inga kyslag

inga issmällar

 

livet är underbart
backen i väntan på våren
som kommer strax
kommer strax

 

skogens mossa glimmar grön

himlens fägrin lyser skön

i gummans tankar

på backens krön

 

livet är underbart
backens blomster prunkar
till våren

NU

 

?ÄSCH!

12.januari damers år 2014 

Kan Ni tänka er Kära Vänner
hon fick sig en kalldusch
endast 2 dagar senare!
Oj så gamla käringen skäms! 

SNÖ och IS
KÖLD och RIS
hon lade sig att ruva
djupt under täcket
kommer ej fram
innan backen grönskar åter!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-01-11 00:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
härlig text
2014-08-04

  Anya VIP
Men nu är det i alla fall inte köldgrader. roligt upplägg på den här texten.
2014-07-13

  Connie
Härlig skön text!
2014-05-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
en sköning
2014-01-24

  petter rost
Oj, det här är en raket i sinnena! Och denna glimrande rimmade vers näst intill slutet - jag älskar de inbrotten!
2014-01-23

    ej medlem längre
Vad vore livet utan en längtan
2014-01-16

  Minkki VIP
Vilken rolig text:)

De kommer och går,
årets tider,
bara tiden lider
ska du se att vi har vår!

2014-01-16

  anits VIP
Så fint skrivet om vårlängtan.
2014-01-11

  © anakreon VIP
Hoppas din önskan
påskyndar grönskan!
Calle
2014-01-11

  RitaBrunner
Ja, nog är det vårlikt allt!
2014-01-11

  Eva Helene VIP
Vilket patos i denna! Våren lär lystra.
2014-01-11

  träsnidaren
Varm och härlig text. Ger styrka och hopp!
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP