Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan något annat vara tydligare än att detta är den rätta platsen? Egen bild.


Huvudskalleplatsen Golgata


Det var för mig Du dog

och gav Ditt liv...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 1001 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-11 17:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet om den dramatiska
händelsen
2014-01-16

  Eva Helene VIP
Enkelt och vist sammanfattat.
2014-01-12

  walborg
TAck för denna dramatiska bild
2014-01-12

    ej medlem längre
Fint!
2014-01-11

  louisegirl
Fint skrivit!
2014-01-11

  L Patrik W Johansson VIP
För att citera din Thore:

Kaffe med Dopp

". . . därför att I fingen äta av bröden
och bleven mätta." Joh. 6:26

Om du såg synen, som nyss jag såg,
du genomskådade hycklarnas båg
Du lät dig inte luras så lätt
av en sockerbit och en kaffeskvätt

Du struntade blankt i kaffetåren
och höll dig blott till Jesus och såren
Du stod fast och stadigt på Golgata kulle
och lät hycklarna ha sin bakade bulle

Be well,
LPWJ
2014-01-11

  Maria T
Amen
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP