Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt här på bilden av min son på mig helt nära Josef från Arimataias vinpress och vattenkällan som finns kvar sedan Jesu tid. "Bland de rika kom han först efter sin död" säger Jesaja


THE GARDEN TOMB


Jag var in i graven

platsen där Jesus låg

och såg inristningen

av kors från 150 e.Kr.

i stenmuren


Bilden och platsen

får tala för sig

själv är jag helt

överväldigad

förstummad




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-11 18:39



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack för att du delar med dig.
2014-01-16

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
tack
2014-01-13

  Eva Helene VIP
Tack för att du delar med dig!
2014-01-13

  ResenärGenomLivet VIP
Förstår din känsla så väl...
2014-01-12

  walborg
Innerligt tack för bilderna! Har aldrig sett dessa bilder förr och jag undrar varför.
2014-01-12

  aol
starkt,
2014-01-12

  Maria T
Jag förstår att du är överväldigad och förstummad
2014-01-11

    ej medlem längre
Intressant upplevelse
2014-01-11

  louisegirl
Vilken upplevelse
att ha varit där!
2014-01-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina minnen....och vilken känsla att vara på dessa historiska platser
2014-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP