Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änligen snö


Snön har bäddat in

naturen i vita kläder

Nu har vi äntligen fått

riktigt vintrigt väder

Barn och hundar

är nu riktigt glada

Lika glada som när de

om sommaren får bada






Bunden vers (Rim) av eva m h
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-11 20:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Trevlig! I väntan på snö skrev ja:

Jag önskar jag vore
självaste Kung Bore.

Då skulle jag ordna
vacker vit vintersnö
till hela stora stan,
så sant som att jag
heter Dan!
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h