Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet


Bara blodet kunde strypas i sin framfart,
inte nå det väntande hjärtat,
inte hjälpa det att slå.

Bara blodet kunde ta en annan väg,
bort från min sargade pump,
ut i andra lemmar o kärl istället.

Bara blodet slutade hjälpa mig leva,
slutade att få mig att känna,
dessa eviga kärleks känslor.

Bara blodet rann ur mig,
försvann någon annanstans,
skulle jag kunna andas igen.




Fri vers av JMR
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-03-16 14:31



Bookmark and Share


    NoMi F
Härligt skrivet
Dina ord är fina och
ger olika känslor
Blod-ja det är livet
utan blod kan vi inte leva
Men rensa det kanske
Klurig dikt som jag gillar
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

JMR
JMR