Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödahavsrullarna, handskrifter, hittats i Qumran. Fynden gjordes 1947 av en herdepojke som kastade sten i en grotta och hörde hur det krasade. I grottan fann man krukor med skrifter som kunde dateras kring vår tideräknings början. Wikipedia. Egen bild.


Dödahavsrullarna.


Mitt i allt förakt för Guds Ord

händer detta att man hittar det

som visar att Guds Ord består

genom alla tider bevisligen och finns

nu på Israels Museum i Jerusalem...


"Löftena kunna ej svika, Nej, de stå evigt kvar:
Jesus med blodet beseglat Allt, vad han lovat har.

Himmel och jord må brinna, Höjder och berg försvinna,
Men den som tror skal finna, Löftena de stå kvar." L. Pethrus


http://www.youtube.com/watch?v=5em_3401UiM




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 1079 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-18 08:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skapelsen talar för sej själv...
Tycker om dina ord...
2014-01-21

    ej medlem längre
Den som tror skall finna! Mycket hoppfullt! Å skriften lever!
2014-01-18

  poetryGirl
intressant!
2014-01-18

  L Patrik W Johansson VIP
Buddhas filosofi som jag gillar är bara 500 innan år 0

arabernas filosofi 500 efter år 0
och ses för modern för att tillhöra profeterna, därav missnöjet, men deras äldre historik är som sagt äldre och mer genomtänkt liksom design av tempel etc där Buddhas asien är ännu äldre

men den filosofi och historia du nämner går mer än 5 000 år tillbaka och skriver egentligen hela historien från Egyptens vagga för västvärlden

Be well,
LPWJ
2014-01-18

  Eva Helene VIP
Ja, detta är fascinerande. Fint att få följa dig på resan!
2014-01-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket intressant skrivet!
2014-01-18

  aol
intressant skrivet och viktig information, såg ett program om dom
som bevisar äktheten,
2014-01-18

    ej medlem längre
Det är intressant med dödahavsrullarna, har läst om hur de hittades.
2014-01-18

  louisegirl
Fint skrivit!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP