Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

point of no return

-

 

Jag ska stå där
solen blänker genom sjön
jag vet att min hand passar ditt bröst
jag ska stå där

alla glas får bli dina

när la du din på mitt
men jag ska stå där

jag har ett spott att torka ur ansiktet

jag ska stå där
jag ska blicka ut över sjön
jag ska stå där
i mig




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-20 19:16



Bookmark and Share


  Lindalou
Dina ord känns och går rakt in k...
2014-01-21

  Lars Hedlin
Stark och berörande!
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP