Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om han som tog allt som var förbjudet



en viss vetskap är tung att bära
men man bär den med en stolthet
i händerna; ett svärtat hål

och bevingade varelser om nätterna
greppet om insidan
kramas sönder och lockarna fuktiga
saltet från hatet och din hand
i min

vem visste att små svalor kunde skrämmas iväg
att någon hade pickat sönder boet i
hjärtat
blev tomt

och vetskapen är tung att bära

en tunga knuten
om allvaret

kluven




Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 661 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-21 22:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra!
2014-02-20

  Neal
riktigt bra ,härlig smak;)
2014-01-28

  Ola Rydberg
Starkt

2014-01-22

  Daniel_78 VIP
Jag läser texten om en befriare, en Messias gestalt som åtminstone lättar bördan och ser blommorna.
2014-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris