Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google "Kristus i sina föräldrars hus, av John Everett Millais. Nasaret 1842" http://missionsmusik.blogspot.se/2010/04/nar-jag-vilar-verkar-jesus-i-mej.html


Snickaren från Nasaret som gudason.


Det var ingen slump

att Jesus fick lära sig

snickareyrket i sitt hem


Det har föranlett mig att

ha fått förtroende för

det han fick lära sig där


och Han fick min tillåtelse

att husera fritt i mitt inre

sedan jag bjudit in Honom


till att riva ner mitt skräp

och bygga upp något mera

varaktigt och bestående...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-03 05:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att läsa...uppbyggande...
2014-02-06

  bittemi VIP
Fin text om inre förvandling i tro!
2014-02-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tillit och tro strömmar igenom dina ord...bra
2014-02-04

  mare VIP
Låter mycket bra
2014-02-04

  walborg
Friskt och fräscht - tack
2014-02-03

  Jaseph
Oj, vad bra! En originell infallsvinkel till vad Jesus kan göra. Bokmärkes!
2014-02-03

    ej medlem längre
Var är du Jesus när jag är ute å går, får ju slita som bara den!
2014-02-03

  L Patrik W Johansson VIP
Får passa på tipsa om en thriller som har INRI som en slags huvudroll i England där han kan ha stigit iland...

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Gathering_(2003_film)

Be well,
LPWJ

2014-02-03

  louisegirl
Mycket fint skrivit!
2014-02-03

  Eva Helene VIP
Fin text och intressant infallsvinkel här!
2014-02-03

    ej medlem längre
Det var ett nytt sätt att se på Jesus som en snickare.
Fint skriven text.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP