Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citat från min son Daniel som jag åkte till Israel med "dan före dan" 2013: "About to bord the plane to Israel. Thank God for the unlimited texting plan we found for mom. Otherwise she'd be a poor woman.(Från Daniels facebooksida) Bild Daniel Forslund


Minne från Israelresan.


Så gärna går jag tillbaka

till mitt livs bästa resa

och tittar på bilderna

om och om igen...


upplever lyckan

på nytt

gång

på gång

som ett

litet barn


Kanske är det så

rent utav att jag

är så lyckligt lottad

att jag håller på

att bli barn på nytt?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-04 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till Uppmärksammad dikt!
2014-02-11

    Anna Sefyrin Höijer
Grattis till placeringen!
Härliga känslor :)
2014-02-11

  louisegirl
Grattis till placeringen!
2014-02-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
:) härligt ..:)
2014-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Kan förstå dej...ljuvliga minnen kan man leva länge på...
2014-02-06

  Eva Helene VIP
Smittsam glädje, mår bra när jag läser detta. Tack!
2014-02-06

  Bo Himmelsbåge
Underbara varma minnen från en spännande o berikande resa! ... barnet inom Dig ler o skrattar ...härligt!!!
2014-02-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina minnen om din resa....och visst är det härlig att känna sig som ett barn på nytt...glädje och tacksamhet. sipprar från dina rader.
2014-02-05

  anits VIP
Förstår att du är glad och lycklig över din resa, gott att du känner dig som ett barn.
2014-02-05

  walborg
Förstår att Du är lycklig över denna fantastiska resa som sammanfattar Ditt liv med Jesus
2014-02-04

  Chawa VIP
Kära minnen lyser med varm låga och tänder barnets glädje inom! Gott!
2014-02-04

    ej medlem längre
Det var fint att du fick så mycket fina minnen att glädja dig över.
2014-02-04

  bittemi VIP
Härligt med den starka glädjen i din text!
2014-02-04

  louisegirl
Härliga minnen
att gå tillbaks till!
Finns med alltid!
Fint skrivit!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP