Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet

Du
låt mig få smaka
på dina läppar

Du
ska snart åka
låt deT bli ett minne

Du
vill smaka på mina läppar
det vet jag

Men
vi bor i två olika världar
för långt bort.

Men
vi berör varann
när ingen annan vet

Vi
berör varann
i hemlighet

Hur,
när det vet bara
Du och Jag




Övriga genrer av Manal
Läst 356 gånger
Publicerad 2004-08-22 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal