Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revolver



jag minns hur jag släppte dig
hur jag lät dig gå
bad dig älska en annan
och jag minns
dina händer nervositeten hur du var så fel
och jag var trasig halv

det var så uppenbart

jag minns
hur jag skrapade stjärnor från himlen
målade hans ögon
när du satt snett bredvid
din trevande hand på mitt lår
försöket till en kyss

och jag var så uppenbar


det var ett tisdagsbrott





Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 760 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-05-02 17:47



Bookmark and Share


  Anguis
Fan vad fint. Du är en qwinnlig Öijer. Som ofta slösar du inte med orden vilket skiljer det banala från det begåvade.

Du har väl ett syfte med radbrytningarnas antal. Själv föredrar jag max ett.
2014-12-06

  Jeson Katana
Väldigt starkt!
2014-05-16

  Lars Hedlin
Verkligen bra stark och rak!
2014-05-03

  Ola Rydberg
Starkt och intressant
2014-05-02

  Neal
Fin rubrik, härligt att skrapa stjärnor:)
2014-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris