Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombytta känslor

Med en glömska som inte verkar fungera
då du ständigt finns i mina tankar
mina fingrar
fantasier som får mig att rodna

Jag ville att du skulle känna smärtan
sårbarheten
Men det var mina tårar som skavde

Var det mina läppar du lekte med?
Eller fanns hon där bakom?

Med en glömska ett förnuft och en impuls
som sviker faller allt





Fri vers av Sara Se
Läst 470 gånger
Publicerad 2006-03-18 15:19



Bookmark and Share


  yoyyo
shit Sara. du skrivet ju riktigt bra

"Var det mina läppar du lekte med?
Eller fanns hon där bakom?"

eller fanna hon där bakom. wow!!

snyggt
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se