Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död själ

Vi stoppade fingrarna i kontakten
och jävlar vad jag tog dig
enligt önskemål

Käken
hårt sammanbiten

Tanken
tvättid
och ringande telefoner




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-03-19 01:27



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Vackert !
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje