Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Dörrposten Nr 1 Våren 2014 av mig. Bild Google


Vattengympa på Eriksborg i Västerås.


Ännu en otroligt givande aktivitet

har öppnats för oss inom

Den Öppna Dörren

i Västerås,


nämligen vattengympan

på onsdagar.


Vi håller till i vårt

gamla sjukhus

Eriksborg.


Jag vet ej vem som först

kom med förslaget men

vår älskade rofyllda och trygga

ordförande Mimmi leder oss i

vattnet på bästa tänkbara sätt.


Det är så skönt

att jag saknar ord

att beskriva det.


Och roligt har vi

som vanligt i

Den Öppna Dörren.


Här vilar inga ledsamheter,

aldrig någonsin.


Skämtet ligger alltid i

luften och nära till hands.


Jag kan bara uttrycka min tacksamhet.


För mig med grava artrosbesvär

är detta mycket välgörande

för tillväxten av brosk och all

annan läkedom i kroppen och

som också hjälper mig med

viktminskningen.


På slutet av timman

får vi flyta och

drömma oss bort

till fjärran land

så vi nästan

somnar i vattnet.


Kan livet bli bättre och

hur väl behöver vi inte

denna avslappnande tillvaro

i vår stressade värld?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-27 07:29



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så.. störtskönt...! :)
2014-03-06

  Eva Helene VIP
Så härligt, blir glad för din skull!
2014-03-04

    Annika J
Ljuvligt! Det är du värd!
2014-03-02

    ej medlem längre
Underbar, värmande text! :)
2014-03-02

  Seglaren
Skönt för dig, Bibbi. Det vore kanske nåt för mig. Kanske ska ta en tur till badhuset?
2014-03-01

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter så skönt...bra att ha den möjligheten...
2014-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken fin bild! Och din text beskriver en underbar stund!
2014-02-27

  bittemi VIP
Så skönt det låter!
2014-02-27

    ej medlem längre
Det låter bra att det finns positiva saker ibland.
2014-02-27

  aol
härligt beskriver du känslan Bibbi,
2014-02-27

  anits VIP
Så underbart det låter Bibbi, det är dig väl unt att få ha det bra.
2014-02-27

    ej medlem längre
gillar!
2014-02-27

  walborg
Härlig beskrivning
2014-02-27

  louisegirl
Låter skönt och trevligt!
Fint förmedlat!
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP