Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon ville leka


Hon titta på mig med de glittrande ögonen
de ögon som får mitt leende att komma fram
Hon kysste min kind lätt och log
sedan tog hon min hand.

Hon ville leka,hoppa och skrika
hon ville busa med mig.
Så vi tog oss till min säng
och började leka.

Jag har inte skrattat så mycket på ett bra tag
så nu var det dags.
Hon börja kittla mig och jag skratta
åhh hennes fingarar kittla så.

Min lillasyster, min älskling
vi har så skoj ihop.
Idag var det en sådan dag
då vi hoppa och skratta.




Övriga genrer av Manal
Läst 335 gånger
Publicerad 2004-08-22 21:42



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
ha varit en mkt fin dag!
2004-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal