Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-01-28


Jag skriver inte för nån

 

 

Jag skriver inte för nån

Ingen som väntar hemma med dörren på glänt

Och med maten redo...

Över bordet frågar: "Äskling hur var din dag?"

 

 

 

Jag skriver inte för nån

Ingen som ligger sked i sängen

Och mellan solen och månens gap

Vaggandes

Håller mina drömmar vid liv

 

 

 

Jag skriver inte för nån

Ingen behöver veta att: "Jag saknar dig"

Ingen behöver veta att: "Jag tänker på dig"

Ingen behöver veta att: "Jag älskar dig"

 

 

 

Jag skriver inte för nån

Har ingen tid att passa

Inga sopor att tömma

Ingen disk att diska

Inget stök att städa 

 

 

 

 

Jag skriver för att fylla ett tomt blad

Jag skriver för den som läser

Men inte förstår

Hur bra den har det...

 

 

 

Jag skriver för den vars bläck rinner i mina ådror

Och fyller pennan i mina händer

Jag skriver för den som andas 

Min fula handstil

Jag skriver för den som läser

 

 

 

 

Och vars hjärta tar åt sig varenda ord

 

 

 

(Ändå vet jag inte var jag ska börja)




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-03-02 14:02



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att ensam inte vara för någon...nån!
att aldrig får visa sig för den man är för någon...nån

Att bli älskad av någon...Nån...
Att aldrig bli älskad av nån..

Men jag älskar dig och ditt...du är den som är bara så bäst!

Vilken Nån-dikt stor jävla brak applåd till dig inte till nån!
Sveket att aldrig få bli med någon!
ledsam tungt..du är värd det bästa!

2016-05-25

    ej medlem längre
Vacker i sitt vemod, väldigt fin..
2014-03-03

  Yrre VIP
Bra, berörande tankeväckande text!
2014-03-03

  dubbelve
Fast det gör du ju visst Karolina! Som vanligt: grymt bra
2014-03-02

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=4xEOb_U4HYQ

2014-03-02

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackra vemodiga rader
2014-03-02

  Lars Hedlin
Väldigt bra skriftat!
2014-03-02

  Nattviolen VIP
jättejättefint skrivet!
2014-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker text i vemod och längtan som berör ens innersta.
2014-03-02

    ej medlem längre
Vackert!!!!!!
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP