Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



resenär


lägg dig ner nu och sov, lilla syster
bara lägg dig ner och bida din tid nu

 

morgon; jag tar emot dig med öppna armar
tiden försvinner så fort nuförtiden och jag med den
lite som att upphöra, tänker langoljärer och undviker skuggan
aktar mig för det svarta aktar mig för
hålet av ingenting

det enda som lämnas kvar





Fri vers (Fri form) av Smultris
Läst 594 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-01 11:37



Bookmark and Share


  Neal
Riktigt bra :)
2014-03-03

  Ola Rydberg
Du är ju poesidrottning
som berör
mig in i själen
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris