Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-04


Vill du gå med mig?

 


Jag vill finnas i dina tankar
Jag tänker om jag tänker tillräckligt mycket
Så finns jag...
Och kanske är det bara ren inbillning
Men kanske ett Vi snart finns där
Inom samma radie

 

Jag vill vara O-ett som formas av dina läppar
Jag inbillar mig att om jag smickrar dem tillräckligt
Kanske du tycker om tanken om att smaka mina kyssar?
Överallt uttalat på dig...

 

 "Hej du där!"


 

Ropar jag ut i mina ensamma tankar
Där jag vankar av och an
I förhoppningen om att en dag
Samla mod att gå fram
Och hälsa på dig med mitt hjärta öppet
Le med hela mitt ansikte och säga ditt namn
Högt, när vi låter våra drömmar
Skaka hand



Jag brukar knyta mina händer
Och be om en enda tjänst...
Den om: Att våra vägar en dag bildar cirklar
Och mitt hjärta räknas med i din omkrets
Jag vill mycket och därtill

 

"Hej love där!"

 

Ropar mitt hjärtas röst
För det här är bara mina ensamma tankar
Som söker efter rätt sällskap
Att hålla i handen:

 

Vill du
Vill du
Vill du

Gå med mig?
Under livets promenad...
Fram och tillbaka?

 

 

 

Hitta meningen i varandra?


 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-04 21:37



Bookmark and Share


  aol
Man känner en stark längtan i dikten, man berörs,
2017-10-22

  Lars Hedlin
En mycket bra och känslofylld text!
2014-03-05

  Liiindis
Åh. Va du är grym. Om jag endast hade hälften av din magi i dina ord så hade jag varit lycklig.
2014-03-04

  mickech
En fin dikt om längtan!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP