Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-04


Fågel, fisk eller mitt emellan?

 

 

Jag tror jag gömt mitt hjärta på golvet
Under din säng

 

Letar du?

 

 

Jag tror jag fångades av dina ögon
I solskenet där uppe i himlen

 

 

Tittar du?

 

 

 

Jag tror jag har lämnat alla
Mina strykningar
I din byrålåda
Jag tror att jag lämnat alla mina kläder kvar
I din garderob
Att känna mot din kropp
Mot din hud
När du vaknar
Naken

 

 

Väljer du att klä dig i mig?

 

 

 

 

Jag tror mina känslor
Finns...
Högt
Lågt

 

 

Utspridda

 

 

 

Lite "all over the place" på dig!

©
/K

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-04 21:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där..
2014-03-05

  Yrre VIP
Bra!
2014-03-05

  mickech
kvick och bra dikt!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP