Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*sorg*


Sinnlig musik II




I sorgens musik

smakar toner

salt



utav tårar




Fri vers av Bella
Läst 623 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-19 22:39



Bookmark and Share


  petter rost
Plötsligt finns du här - och plötsligt hittar jag dessa oerhört vackra ord. . .
2013-12-30

  Helene Månsson
smakar salt utav tårar....härligt! /Helene
2006-03-21

    NoMi F
Ja så är det
och här skriver du mycket
fint som det, i korta men
ack så träffande
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella