Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
201-03-03 Sorry men trött på att skriva ytliga texter


Jag borde få en Oscar

 

 

Vet du om att jag gråter varje dag
I sängen
Kramar kudden
Som inte är Du
Ingen vet ditt namn
Du som var anledningen till att jag log
Men försvann

 

 

Jag saknar att dela sagorna med dig
Om rävarna
Och allt om mig som bara du vet
Och allt om dig som bara jag vet
I lyan skulle vi aldrig frysa
Det vet du...

 

 

 Jag saknar någon som bryr sig nästan För mycket
Jag saknar att prata om åkrar
Morötter
Lysmaskidyll
Och Mårten Gås
Min Skåne patriot

 

 

Jag biter ihop
För jag vet att såren inte kommer läka med tiden
Det är bara en tröst man säger
Så jag håller igen mina skrik
För jag har blivit duktig på att lida i det tysta
Med ett leende på läpparna
Och fan den som säger:
"Allt blir bättre med tiden!"

 

Jag orkar inte hålla det hemligt längre
Jag gråter för att: "Jag älskar dig"
Var orden du lämnade mig med att känna
Och: "Vi ses snart"
Var orden som lugnade mig...
Men var är du nu?
Var gör du nu?

 

 

Jag borde få ett pris:
"And The Oscar Goes To..."
The lady with the red eyes
Trapped in rhythm and blues
And velvet disguise

 

 

Men vem har jag att tacka i mitt tacktal?

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-07 10:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mitt innersta berörs av din kärlek och längtan. Skräcken att bli lämnad av någon man älskar, tror jag lever och andas i varje förhållande.
2014-03-07

  Lars Hedlin
JUst så..med inlevelse ..
2014-03-07

    ej medlem längre
Fantastisk text. Bokmärks så klart!!
2014-03-07

  Tess74
Den är så bra....och vet du..jag har vunnit så många Oscars med åren. Och tiden..ja den kanske inte läker, men den gör saker lättare faktiskt
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP