Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet bara inte om det...men jag tycker om dig...


I din bästa t-shirt

 

 

Du är så söt
Tillrufsad
I den där utvättade vita t-shirten
Med tryck
Och det där något osäkra leendet
Du gör

 

 

Du är lite kantstött
Men naggande go

 

Du vet bara inte om det
Att jag vill ha dig inramad
I mitt leende
Ruta för ruta

Bit för bit
Som min egen Marabou

 

"Mmmm..."

 

 

Och jag väntar på din blick
Jag väntar på alla dina svar
På mina frågor
Jag väntar på att du ska visa
Mig, dina andra sidor

 

 

De du har kvar

 

 

 

Och om du hade varit mitt skrivblock
Skulle jag skissa...
Stjärnor
Hjärtan
Små runda fåniga krumelurer
Cirklar runt solen och vissa åskmoln
Och smileys

 

 

 

 

Med bläck

 

 

 

Så att du verkligen förstår,
Att du duger bra i din bästa t-shirt
Och att det jag tycker om dig
Inte kan suddas ut
Med något simpelt

 

 

 

Suddigum

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-07 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fanken vad du är bra!
2014-03-07

    ej medlem längre
Fin, rar och kärleksfull
2014-03-07

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP