Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De perfekta blåjeansen

 

 

Style

You Got it going

 

On

Like a breath of fresh air
You fit me so right…

 
Five pockets
To put memories

 

Shaped by moments
Around my skin

 

Worn
And
Made by

 

 

Life

 

 

Ain’t nothing like
The perfect pair…

 

 

 

Of blue jeans

©/K




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-10 19:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Love it!!!
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP