Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-11


När du älskade mig

 


När du älskade mig
Kände jag att jag hade identitet
Att jag hade Det
Alla människor i världen söker finna

 

 

När Du älskade mig
Kände jag att jag var Jag
Och att ingen annan var som Du

 

 

 

När du älskade mig
Kände jag att jag hade balans
Även om jag föll
När du älskade mig
Kände jag varje fjäril i magen
Varje kyss på mina läppar
Och Din närvaro i varje volt i min kropp

 

 

 När jag älskar dig
Vet jag vem jag är
Vet jag att jag kan älska
 Som aldrig förr...

 

 

 

Så vad är jag nu...
Utan dig?
Bara Någon
En vilsen själ...
Som längtar efter mig själv igen? 

 

 

Spårlöst försvunnen undrar jag...
Älskar du mig?
På villovägar..
Lika villkorslöst?

 

 

Älskar du mig än
Över allt annat här på jorden
Också?

 /K

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-12 21:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver så berörande om saknad kärlek. Hur identitetslös man kan känna sig utan den. Att man inte lever på riktigt.
2014-03-13

  Tess74
Fint och vemodigt vackert på en och samma gång. Igenkännande
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP