Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte på dig i dag

 

Jag tänkte på dig i dag
Du uppehöll mig jobbet
Och det var riktigt jobbigt
Att jobba så tankspridd
På jobbet
Där saker måste bli gjorda i tid

 


Jag slet bland mina papper
Och bokstäverna
Ville inte lyda mina tankestreck
Jag kände att varje citat
Någon annan sagt
Varje ess i min ärm
Varje bindestreck
Eller mening i min famn
Skulle bli felciterat
Med ditt namn
På ryggen av min pärm

 


Jag tänkte på dig i dag
Under mina kläder
Och nära min hud
Och mitt frågetecken i pannan
Undrade
Tänker du på mig nu också?

 

 

Jag tänkte på dig i dag
Något extra mycket
Så jag kände klockan ticka i hjärtat
Och all min längtan rusa händelser i förväg

 

 

 

Jag tänkte på dig i dag
Där jag satt vid mitt skrivbord
Och hörde bilarna tuta utanför mitt fönster
Du band fast mig på min plats
Och du viskade i mina öron:

 

 


"Jag kan inte vänta tills du kommer hem"

 

 

Till mig i kväll...

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-12 22:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt i längtans ton!
2014-03-13

  Tess74
Hot!
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP