Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på dig

Tro på mig när jag ber dig
blunda helt och falla bakåt
Jag kan visa vad frihet är
Ta min hand och följ med mig

Var sekund som jag lever
Struntar helt i att kompromissa
Tiden visar vart livet sen bär
Ta min hand och följ med mig

Ditt liv
Din tid
Är drömmarna långt bort så stick dit

Kan inte
Hinner inte
Sen, kanske, vågar inte
Alla dessa måsten
Riskera något det går fan inte

Ditt liv
Finn frid
Är du inte där än så spring en bit till

Du stänger in dig själv i skärmar bland miljoner likar
Våga blicka ut för nu ska själen din snart få befrias
Släpp allt och bara fall mot marken
Så lovar jag att alltid fånga dig i mina armar

Låt oss falla fritt ihop
Kom så ska jag visa dig
Även om du inte tror
så snälla bara lita på mig

Klassa mig som inte klok
I min bok är det visare
att hellre visa lite mod
än ångra sig i efterhand

Misslyckas gör inte ont
Jag kan nog bevisa det
Ramlar du så lovar jag
att hjälpa till att resa på dig

Kalla mig för idiot
Sunt förnuft är tristare
Grader upp mot en miljon
när unga hjärtan sätts i brand




Fri vers av The Magpie
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-14 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Magpie
The Magpie