Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar från en dammråtta III

när man inte ser den röda tråden
så kan det bero på
att den även kan vara grå




Övriga genrer av carimba
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-03-20 21:18



Bookmark and Share


    Mejja
:)))
Härlig!!!!
2006-03-22

  Markattan
Ja, så enkelt kan det vara.
Vilka härliga dammråttetexter du har fått till -
med både humor och allvar i botten.
2006-03-21

    Bodil Sandberg
Snitsigt o finurligt....
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

carimba