Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar från en dammråtta V


det gör inte nåt att  jag blir bortplockad
jag vet hur man gör
för att komma igen...




Övriga genrer av carimba
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-03-20 21:40



Bookmark and Share


    Mejja
Läst alla dammråttans tankar och njuter dem.
Du har gjort så mina dammråttor känns som små husdjur och jag känner mig mer vänligt inställd till dem.
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

carimba