Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signerad av amors pil

 

 

 

 ~

Kärlekens tecken

skapar du till en 

stavelse som

blir formad till en tår

¤

fylld av kärlek

~

 

varje ögonblick

fylls av den värme

Du ger

genom dina ord

~

 

när våra kroppar så möts

i en kärleksdans

förvandlas vi till ett

 

~ du och jag ~

~ vi ~

~




Fri vers av ia VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-03-21 18:43



Bookmark and Share


  mb74
mmmmmmmm,kärlek är ju så underbart:),härligt skrivet:))
2006-05-05

  Niklas Gladh
Du är bara så bra!
2006-03-21

  prinscess VIP
den här var mycket fin
och så mycket kärlek det finns iden
tack för denna och att du delar med dig
värd en klar femma
2006-03-21

  Agnes
Skör, innerlig och särdeles vacker!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP