Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*ett fint ögonblick*


Iskristaller





Små iskristaller

fångade i min hand.

Solens strålar

letar sig fram.

Börjar så sakta

smälta.

Lämnar spår

i mitt sinne.


*

* *
*
* *

* * *

*

Vackra som diamanter





Fri vers av Bella
Läst 785 gånger
Publicerad 2006-03-22 19:18



Bookmark and Share


  noname_realmind
Jättefin dikt och snygg formatering.
Fantasidiamanter är inte heller så dumt... :)
2006-03-24

  prinscess VIP
den här var otroligt vacker....
2006-03-24

  O_regelbunden
Gillar det vackra, rena och klara i denna. Är även fantast av avskalat och "inte ett ord för mkt".. tycker denna oxå andas en viss mystik. Diamantvacker var den =)
2006-03-23

    NoMi F
Härligt
Gillar ditt sätt att använda
elementen i texten, vilket talar
i sig
Lämnar en glad känsla hos mig
Tycker om
2006-03-23

    Lars J
Bravo!

Djup och tänkvärd. får mig att både vilja kasta snöbollar och finna minnesvärda erfarenheter
2006-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella