Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-19 Det räcker gott och väl, (bara en text).


Jag föll vid första ögonkastet

 

 

 

Jag föll vid första ögonkastet
Egentligen
Redan över din rubrik
Snubblade jag dit
Och det var försent

 

Jag blev förälskad vid ingressen
Som tycktes berätta allt om dig
På tre korta rader
Fick vi livslång kontakt

 

Och jag är kär
Kär i hela ditt innehåll
I alla smulor
Jag kan leva på i din brödtext

 

Men Jag vill ha din byline
I mitt hjärta
Så lämna din handstil
På mig

 

 

Jag vill att alla får veta nyheten
På löpsedlarna
När vi finner att orden

 

"Jag älskar dig"

 

 

Gifter sig in för ögonen av:
Europa
Asien
Afrika
Amerika
Med mera...
Och så vidare
Hela världen

 

 

 

Och vi hamnar på jubileumsidor
Bland

Folk Omkring oss
I lokaltidningen

 


När vi firar diamant...

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-19 09:29



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Perfekt! :D
2014-03-20

  Yeppis
Underbart skriven
2014-03-19

  Angel of love
Underbart fin.
2014-03-19

  Tess74
Fin
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP