Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstod dig


Jag såg alltid om du
var glad eller ledsen,
om mörka tankar plågade dig,
om du vart skrämd,
eller om du var i ditt
vanliga drömska tillstånd.
Det var så lätt att se för mig.
När du var glad och blommade ut,
fnittrade och log en stund.
När dina ögon var så svarta och
olyckliga så man såg rakt in i din själ.
När någonting skrämde dig,
och du rörde lite lätt på munnen
bet ihop tänderna och svalde.
Eller när din blick avslöjade att du
var försjunken in i andra världar.
Jag förstod dig,
det gjorde jag jämt.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 634 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-03-20 20:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
just som det ska vara
2018-05-02

  Ewelina Mann
Berör
2014-04-19

  angela Täubert fd Jansson VIP
Förståelse är en av de viktigaste egenskaperna och här ger du exempel på detta som verkligen rör mitt hjärta....det stannade för en tusendels sekund för att du beskrivit det så vackert.
2014-04-19

  M M Mannheim VIP
Att förstå någon annan människa är en stor gåva.
2014-03-22

    ej medlem längre
Vackert!En gåva/egenskap.. att vara stolt över=)
2014-03-20

  Angela Bohlin VIP
En underbar känsla att förstå någon likväl att bli förstådd
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark