Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-20


Tack för ordet

 

 

Jag är inte publicerad
Utanför mitt eget register
Har ingen ryggrad
På din bokhylla
Att stryka med fingrarna

 

 

Mitt namn är inte Shakespeare
Eller Karin Boye

 

Svart på vitt?
Duger jag i dag?
Som mig

 

Själv?

 

 

 

I ett hav av möjligheter
Fiskar på nätet
Efter att håva in hjärtan
Där Delete finns bara ett knappslag
Där-i-från
Och ...jag bara önskar
Att du kopierar
Min ansikte i ditt ramminne
Tar med mig som ett USB
I din ficka

 

Duger jag som mig själv?
Bland Måsar
Kajor och duvor
Istället för näktergalar
Som föder sånger om dig

Ur sitt sköte

 

Tack för att dina ögon
Vill dela min vy
För att du kommer för att läsa
Ändå
Tack för att mina läppar
Får en talan
Så du kan förstå
Att hur jag än kysser
Har jag dig på tungan
På varje sida
Jag skriver på

 

 

Tack för ordet
Tack för språket
Livet ger mig
Nu lämnar jag dig
På återseende
Om Du vill läsa mer
Vet du
Vad jag heter
Och
Var jag finns...

 

Mitt namn döps till Kärlek
I ditt hjärtas uttal

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-20 23:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-03-21

    ej medlem längre
Lysande. Åh, så blomstrande inlevelsefullt!
2014-03-21

  Yrre VIP
Å så fint du skriver, applåder!!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP