Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-22


Vi döper universum

 

 

Jag tänker i banor runt solen
Jag tänker att vi döper en båt
Efter oss skumpandes på de sju världshaven

 

 

"Plask plask"

 

 

Jag tänker att mitt liv är vackert
Att andas timmar mellan solen och månen
När
Jag tänker att du väcker min natt
Jag tänker att du nattar min dag

 

 

Jag tänker dig i min famn
Runt min ekvator
Där du ritar upp vilka länder
Och städer
Du vill besöka
Inom hjärtat

 

Nordpolen

Sydpolen

 

 

Till en känsla som leder oss jorden runt
Vi har en fnurra på tråden
Som vaggar universum
I sitt sköte
Som får oss att bara vilja fortsätta

 

Snurra

 

© /K

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-23 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP