Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från dikthäftet Ökenros.


Faller

Måste kämpa
Får inte vara svag
Mamma behöver min styrka
Pappa behöver min styrka
Får inte vekna
Måste orka
Får för mycket i min hjärna
Orkar inte mer
Styrkan rinner ur mig
Måste fortsätta kämpa
Orkar inte mer
Faller
Faller längre in
Faller långt in i mörkret
Och slutligen dör bort




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-22 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena