Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-23


2:a sökes i första hand

 

 

Jag söker en lägenhet med 2 rok
På mittenvåningen
Någonstans i världen
Och en hyra som ligger på allt mellan
Himmel och jord

 

 

Gärna nära till universums centrum
Med lagom liv i butiker och nattgolv
Middagar med äventyrlig utsikt
Från En balkong mot lantlig idyll
Och ett stenkast bort från en...
Midsommarnattsdröm

 

 

Inga speciella krav på standard
Men vill gärna kunna ta ett bubbelbad då och då
Eller slänga in lite tvätt
Efter tumlande på golvet

 

 

Och sedan söker jag En person 
Som precis som jag
Efter flera års väntan i bostadskön

Längtat efter

 

Kärlekskvadratmeter

 

 

 

Att flytta in i




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-23 10:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Rolig fantasirik text, som du alltid lyckas med. Oväntade vändningar hit och dit.
2014-03-23

  Lars Hedlin
Gillart!
2014-03-23

  Tess74
Hihi så söt!
2014-03-23

    ej medlem längre
Den bästa av bostäder..frustande, mustig text
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP