Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-23 24 karat ..blallala en ytlig en..men det är bra med smickeri ibland


Du är fett snygg!

 

 

Du är en hägring
Min öken törstar efter
Famlar med utsträckta armar
Suktande läppar...
Efter en vindpust
Att nypa mig i armen

 

 

Är du på riktigt?

 

 

Dina moves har en egen sång
Din stil är abrakadabra
Trollbinder mig på din scen
Mina ögon korsfästes
Vid dina sömmar
Mina skor Zick-zackar efter dina steg
Du har gett mig ett kompass att
Följa dig med blicken i sikte
Och hjärtat i handen

 

 

För OMG
Du är så snygg!
En på miljonen
Så sexig!

 

 

Och det här är smöreri på
Kilograms nivå
Vill steka stora feta ord i pannan på dig
Slänga i tonvis med sockrade kärleksord

 

Skrapa jackpot under din yta
För Du gör mig knäsvag
Och jag fumlar i fickan
Efter någonting...skinande ting

 

Jag vet det är ohövligt att fråga men:

 

 



  Har du gått upp i vikt?

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-23 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såååå roande, läcker och sensuellt glädjerik!! "Ytlig" är ibland bara ett annat ord för svindlande passion!!
2014-03-23

  Lars Hedlin
Nice!
2014-03-23

    ej medlem längre
fint skrivet :)
2014-03-23

  cilax VIP
kul skrivet, gillar
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP