Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-25


"Jag tror att jag gillar dig...lite"

 

 

Och så svarar du: "Och Jag tror att jag gillar dig...lite"

 

 

Och så skrattar vi...

 

 

För vi tror att vi vet att det ...är lite mer än så

 

Eller? 

Hur

 

Känner du? 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-25 10:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört ....
2014-03-25

  Kajsa Karin VIP
Ja vem ska blotta strupen först?
2014-03-25

    ej medlem längre
En text som, sin "litenhet" till trots, rymmer mycket av livsbejakelse och förhoppning. Det känns..starkt. Läckert. Lidelsefullt. Som livet.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP