Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya rön


Vibrationer

-

I begynnelsen var ett asplöv

Det darrade så vackert i ickevinden
bland strålande ickestrålar

Ännu ingen framtid i sikte
den konkreta, våldsamt skapade ...

Ännu frid på de himlar
som  ännu inte fötts

Vibrerande i ickevinden drömde
ett litet asplöv drömlösa drömmar

Drömde om sig själv
i ett helt annat sammanhang

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-25 21:35



Bookmark and Share


  Tarantaran
Man vill ofta bort från
var man än är, spränga
sina gränser, pröva på
något nytt..bara för
att vilja åter vidare,
bort

fint darrigt, aspigt..
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter