Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enbart du är där jag går


inte mål
inte riktning
vet jag


går i mörkret
med dig som vet

skälvande
stillnande




Fri vers av rebecca d
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-03-23 09:11



Bookmark and Share


    NoMi F
Vacker dikt om tillit
Trygghet som du
förmedlar i denna text
Fint
2006-03-24

  Rachel Roth
skälvande
stillnande

vill jag möta
dagen
utan mål
och riktning

levande

tack Ditte
2006-03-24

    Margaretha Garp
Mycket fin dikt som andas tillit. Varför är titeln så lång? Fast ju fler gånger jag läser den så, tja den kanske ska vara just så.
Du har förmågan att skriva känslofullt med få ord
2006-03-24

  Propella
Oh ja! Alltid alltid lyckats du förmedla ditt budskap så klockrent.
2006-03-24

    ej medlem längre
Som i den mörkaste dal
Ska du ingenting ha att frukta
som en modig kristinna
( får du vara skälvande )
" Enbart du är där jag går "
Bra titel på en sann o bra dikt!
2006-03-24

    Bodil Sandberg
Så vackert!Så otroligt vackert!
2006-03-23

  Ingrid Nilsson
Väldigt vackert,tillitsfullt...får jag berätta? Med orden ur en sång: "Till en stad du är på vandring, dit där rosor aldrig dör." Jag tycker om din dikt,men värjer mig för titeln ändå.
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d