Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du babblar om

 

 

 

 

Du talar varmt om klipporna

Om att grilla

Om öarna

Om träden

Om hundarna

Om båten

 

 

 

 

 

Och jag lyssnar nyfiket

 Och jag biter min tunga 

Från att säga vad jag tycker och känner

 

 

 

Men jag hoppas Du frågar 

 Om jag

Vill följa med dig? 

 

 

Dit du tänker ...

 

Med att leende på läpparna 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-30 20:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint framfört!
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP