Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-04-03


Jag kan vänja mig vid detta

 

En kyss



På morgonen
Att rufsa till mina tankar
Gnugga mina ögon
Synen av dig vid min sida
Ett sugmärke
I sängen
Du säger
"Låt oss ligga kvar lite längre"
Åh skrynkla till lakanen
Jag kan vänja mig vid detta


Känslan att
mer än en tanke
Skvalpar i mitt hjärta
I väntan på att äntligen få ro i hamn
Nu har du döpt båten ett namn

 

Raring, du ringer mig
Stup i kvarten
För att fråga vad jag gör
Även om du redan vet
Att jag jobbar
Ibland ända in på natten!
Jag kan vänja mig vid denna känsla
Att finnas i någons tankar
Eka där dygnet runt

 

Raring, du sänder mig heta bilder
Och kittlande meddelanden
Frestar mig att skynda
Hem
Du säger
Vi två är en huvudrätt, så ett litet snedsteg
Med söt dessert
Kan snubbla så skönt ikväll
Jag kan vänja mig vid att dela detta...
Med dig

 

 

Du frågar: "När kommer du?"
Middagen är serverad
Skynda...
Ta för dig
Hungrigt
Av Mig

 

 

Medan jag fortfarande är varm!

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-03 11:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HÄRLIGT!
2014-04-04

    ej medlem längre
Berusande sensualism!! En liten triumf!!
2014-04-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfull underbar poesi som andas i sensuella förälskade toner!
2014-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text.Varm o go.
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP