Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bilbrott

 

han går på, skäller som en bandhund, du vänder ditt ansikte bort, jag ser hur du försöker fästa blicken genom bilrutan. du kommer inte undan. du sitter helt still, även om du vet att han inte kan nå dig med näven just nu. inte just nu. bästa strategin är att vara helt still, det ger minsta möjliga onda. fysiskt.

blont långt hår, söt, vacker på sitt sätt, kuvad. rädd. för – rädd. när blev rädslan en verklighet. något att ständigt räkna med. sova med. leva med. mot. – vissa saker måste få ett slut. Sluta.

hon tar barnen en tidig morgon, lägger ner gosekaninen och tiger i väskan. resten får ordna sig.

 




Prosa (Kortnovell) av kerstin skriver VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-07 19:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skapat....
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP